Logo

E3M is betrokken en doet iets terug

 

E3M doet iets terug

Je bent succesvol als je durft te delen en te geven. E3M investeert jaarlijks een deel van haar verdiensten in projecten die onze filosofie ondersteunen en die symbool staan voor de E3M kernwaarden. Het thema waar E3M voor gekozen heeft is "kinderen". Het E3M thema staat voor onze toekomst.

 

 

Door E3M gesponsorde projecten:

 

KiKa - Kinderen Kankervrij - Kika - kinderen kankervrij -

Kika werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

 

Doe Een Wens Stichting NederlandDoe een wens - banner

Doe Een Wens Stichting Nederland heeft als doelstelling "het vervullen van de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte". Het streven van de stichting is om de wenskinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Even weg van ziekenhuis, de artsen en de behandeling. Ook het gezin wordt bij de uitvoering van de wens betrokken.

E3M ondersteunt deze initiatieven van harte en heeft dit kenbaar gemaakt met een donatie aan de stichting.

 

Roma minderheid Tsjechie

Om de Roma minderheid in Tsjechie een extra kans te geven worden er vanuit de gemeente Bussum diverse uitwisselingsprojecten georganiseerd. Voor een van deze projecten waarbij met name de ontwikkeling van de Roma jeugd centraal stond heeft E3M een financiele bijdrage geleverd. Samen met andere sponsors is het mogelijk gemaakt een speciaal uitwisseling- en ontwikkelingsprogramma op te zetten specifiek voor de Roma kinderen. Het project is in 2006 gerealiseerd.

Bottom logo